Πιστοποιημένα προιόντα

mango,osteen, μάγκο, μάνγκο, ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά
mango,osteen, μάγκο, μάνγκο, ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά

Παραγωγή μάνγκο μάγκο mango. Σε έναν κόσμο που δεν γνωρίζετε την ποιότητα των παρεχόμενων προιόντων και την ασφάλεια των φυτών, ερχόμαστε να σας εγγυηθούμε. Διαθέτουμε σειρά πιστοποιήσεων για τον ποιοτικό έλεγχο των προιόντων μας. Οι συνεργαζόμενοι φυτωριούχοι από το εξωτερικό, μας παρέχουν πιστοποιητικά. Τόσο με την ασφάλεια των προιόντων τους όσο και την εγγύηση καλής ποιότητας με υψηλά ποσοστά επιτυχίας στην φύτευση. Το συγκεκριμένο φυτώριο μας δίδει πιστοποιητικά γενετικής ταυτοποίησης μητρικών φυτών και ασφάλειας κατοχυρώνοντας την αγορά σας. Τόσο για τα αβοκάντο όσο και για τα μάνγκο και λίτσι. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε προιόντα πιστοποιημένου φυτωρίου για όλους εσάς. Τους εκλεκτούς πελάτες μας, με μοναδικό στόχο την ικανοποίησή σας. Στην ομάδα των συνεργατών μας έχουμε ένα εξειδικευμένο, έμπειρο και σταθερό προσωπικό. Εργάζεται ακούραστα για να προσφέρει ένα προϊόν υψηλής ποιότητας.

Μανγκο, mango,osteen, μάγκο, ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά
Μανγκο, mango,osteen, μάγκο, ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά

Καλιέργεια Mango, Μάνγκο, Μάγκο

Παραγωγή μάνγκο μάγκο mango. Είναι φρούτο μωβ κόκκινου χρώματος, με ωοειδές και επιμήκη μορφή. Tο εσωτερικό του φρούτου είναι αφράτο με μέτρια σφριγηλότητα, απαλό, γλυκό και απαλλαγμένο από ίνες και καλό άρωμα. Τα φύλλα του είναι βαθυπράσινα και δερματώδη ενώ τα άνθη μικρά, αρωματικά και κιτρινωπά. Το μάνγκο είναι ένα χυμώδες πυρηνόκαρπο φρούτο τα οποία καλλιεργούνται κυρίως για τα βρώσιμα φρούτα τους. Οι καρποί τους είναι χυμώδεις, σφαιρικοί ή ωοειδείς και μπορεί να ζυγίζουν έως και τα 500 γρ. Σε ορισμένα δέντρα υπάρχει η τάση να καρποφορούν χρόνο παρά χρόνο, με ασυνήθιστα καλή παραγωγή. Το κάθε δέντρο δύναται να παραγάγει ανά σοδειά έως και 1000 καρπούς μάνγκο! Η περίοδος ωρίμανσης διαρκεί από το Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο. Όπως και οι άλλες ποικιλίες, το mango Osteen είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης Α.
Έπειτα από δεκαετίες ενδελεχών ελέγχων και εμπειρίας επιτυγχάνουν τα καλύτερα αποτελέσματα στις φυτείες τους.

Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε.

ΑΒΟΚΑΝΤΟ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά, Λίτσι, μάνγκο
Αβοκαντο φυτώρια αγορά τιμή, Παραγωγή μάνγκο μάγκο mango, ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ,ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ, Αβοκαντο φυτώρια τιμή Ελλάδα,

Αβοκαντο φυτώρια αγορά τιμή, Παραγωγή μάνγκο μάγκο mango, ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ,ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ,Αβοκαντο φυτώρια τιμή Ελλάδα,

Αβοκαντο φυτώρια αγορά τιμή, Παραγωγή μάνγκο μάγκο mango, ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά,2019, 2020, 2021, 2022 Αβοκαντο φυτώριο χανιά Κρήτη

Navigation
Close

My Καροτσάκι

Close

Επιθυμητά

Recently Viewed Close

Great to see you here!

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our πολιτική απορρήτου.

Already got an account?

Close

Categories

English