Αβοκάντο Κρήτης Zutano-chania (Avocado Zutano)

H Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Zutano-chania, τιμές παραγωγού, Avocado γενικές πληροφορίες:

Γενεαλογία: Μεξικάνικη
Peels: Δεν είναι εύκολο
Μέγεθος σπόρου: Μεσαίο
Υφή δέρματος: Ομαλή
Τύπος ανθού: Β
Φρούτα Σχήμα: Obovate
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ώριμου δέρματος: Πράσινο
Πάχος δέρματος: Λεπτό
Μέσο όριο φρούτων: 11 έως 14
% Αναλογία σπόρου / δέρματος / σάρκας: 26: 7: 67

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Zutano-chania, Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Zutano (Δημοφιλές), Avocado-Crete
Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Zutano

Αβοκάντο Κρήτης Zutano-chania, τιμές παραγωγού, Avocado.
Επιπλέον πληροφορίες: Προέρχεται από το Fallbrook, California, από την W.L. Ρουίτ. Εισήχθη το 1941 από μια επιλογή που έγινε το 1926. Ανοίγει το Οκτώβριο έως Δεκέμβριο στην κοιλάδα San Gabriel, Ca .; και Ιαν.-Φεβρουάριος στην κομητεία Ventura, Ca. Δέντρο; συνεπής παραγωγός · πιο σκληρή από τη Fuerte. Εμπορική ποικιλία. Τα φρούτα είναι ωοειδές / αχλάδι σε σχήμα με κηρώδες εξογκώματα στο δέρμα. Γενικά τα αβοκάντο περιέχουν πολλές ίνες και πολύ λίγη ζάχαρη. Περιέχουν επίσης FODMAP, υδατάνθρακες βραχείας αλυσίδας που μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστα συμπτώματα του πεπτικού συστήματος σε μερικούς ανθρώπους. Πλούσιο σε μονοακόρεστα λίπη, το αβοκάντο έχει μια ομαλή και κρεμώδη υφή. Είναι πολύ υψηλότερο σε λιπαρά από τα περισσότερα άλλα φρούτα. Τα αβοκάντο έχουν ένα μοναδικό προφίλ διατροφής . Περιέχουν πολλές ίνες και είναι πλούσιες σε βιταμίνες και μέταλλα, όπως βιταμίνες Β, βιταμίνη Κ, κάλιο , χαλκό , βιταμίνη Ε και βιταμίνη C.

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Zutano (Avocado Zutano)

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Zutano-chania. Δέντρο ζωηρό, υψηλό, ορθόκλαδο, παραγωγικό και ανθεκτικό στο ψύχος. Λόγω ύψους, υπόκειται σε κινδύνους από ισχυρό άνεμο. Ωριμάζει τους καρπούς Οκτώβριο Δεκέμβριο. Ο καρπός είναι μικρός ( 170 – 200 gr. ), απιοειδής, με φλοιό πράσινο, λείο και λεπτό. Το σπέρμα είναι λεπτό ( 40 gr. ). Η ποιότητα του καρπού είναι καλή και έχει καλή αντοχή στις μεταφορές. Θεωρείται μέτριας ποιότητας Αβοκάντο. Σχετικά με το Λίπος Το έλαιο αβοκάντο είναι μια εξαιρετική πηγή “καλών” λιπών, που έχουν ευεργετικές επιδράσεις στη φλεγμονή. Ως πλούσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων, το αβοκάντο είναι ένας πολύ ασυνήθιστος καρπός. Το πιο άφθονο λιπαρό οξύ είναι το ελαϊκό οξύ, το οποίο είναι επίσης το κύριο συστατικό του ελαιολάδου. Το ελαϊκό οξύ έχει συνδεθεί με μειωμένη φλεγμονή και μπορεί να έχει ευεργετικές επιδράσεις στον καρκίνο.