Αβοκάντο Κρήτης Ηashimoto (Avocado Ηashimoto)

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Ηashimoto, τιμές παραγωγού, Avocado γενικές πληροφορίες:

Γενεαλογία: Γουατεμάλα
Peels: Δεν είναι εύκολο
Μέγεθος σπόρου: Μικρό
Υφή δέρματος: Βότσαλο
Τύπος ανθού: Β
Φρούτα Σχήμα: Σφαιρικό
Χρώμα δέρματος άγουρου καρπού: Πράσινο
Χρώμα ώριμου δέρματος: Πράσινο
Πάχος δέρματος: Πυκνό
Μέσος όρος βάρος φρούτων: 15 έως 26
% Σπόρος προς σπορά / δέρμα / σάρκα: N / A

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Ηashimoto, Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Ηashimoto, Avocado-Crete
Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Ηashimoto

Αβοκάντο Κρήτης Ηashimoto, τιμές παραγωγού, Avocado.
Επιπλέον πληροφορίες: Είναι δύσκολο να πούμε πότε αυτό το ελκυστικό πράσινο φρούτο είναι απαλό μέσα. Ψηλό δέντρο. Πλούσιο σε μονοακόρεστα λίπη, το αβοκάντο έχει μια ομαλή και κρεμώδη υφή. Είναι πολύ υψηλότερο σε λιπαρά από τα περισσότερα άλλα φρούτα. Τα αβοκάντο έχουν ένα μοναδικό προφίλ διατροφής . Περιέχουν πολλές ίνες και είναι πλούσιες σε βιταμίνες και μέταλλα, όπως βιταμίνες Β, βιταμίνη Κ, κάλιο , χαλκό , βιταμίνη Ε και βιταμίνη C. Η κατανάλωση αβοκάντο έχει συνδεθεί με διάφορα οφέλη για την υγεία, όπως ο μειωμένος κίνδυνος καρδιαγγειακών παθήσεων. Είναι επίσης πολύ κορεσμού και μπορεί να είναι χρήσιμο για την απώλεια βάρους. Έχει υδατάνθρακες;  Σε σύγκριση με άλλα φρούτα, τα αβοκάντο περιέχουν πολύ λίγη ζάχαρη. Μισό αβοκάντο (68 γραμμάρια) περιέχει μόνο 0,5 γραμμάρια ζάχαρης, με τη μορφή γλυκόζης, φρουκτόζης και γαλακτόζης!

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Hashimoto

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Ηashimoto. Είναι επίσης πολύ κορεσμού και μπορεί να είναι χρήσιμο για την απώλεια βάρους. Σχετικά με το Λίπος Το έλαιο αβοκάντο είναι μια εξαιρετική πηγή “καλών” λιπών, που έχουν ευεργετικές επιδράσεις στη φλεγμονή. Ως πλούσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων, το αβοκάντο είναι ένας πολύ ασυνήθιστος καρπός. Το πιο άφθονο λιπαρό οξύ είναι το ελαϊκό οξύ, το οποίο είναι επίσης το κύριο συστατικό του ελαιολάδου. Το ελαϊκό οξύ έχει συνδεθεί με μειωμένη φλεγμονή και μπορεί να έχει ευεργετικές επιδράσεις στον καρκίνο. Τα καροτενοειδή που διαθέτουν απορροφώνται καλά και αφομοιώνονται εύκολα από τον άνθρωπο, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά Ο πιο δημοφιλής τύπος ονομάζεται Hass avocado, ο οποίος είναι στρογγυλός με μαύρο δέρμα.