Αβοκάντο Κρήτης Murrieta Green

H Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης MurrietaGreen, τιμές παραγωγού, Avocado MurrietaGreen γενικές πληροφορίες:

Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης MurrietaGreen, Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) MurrietaGreen, Avocado-Crete

Γενεαλογία: Γουατεμάλα
Πελέτες: Δεν υπάρχει
Μέγεθος σπόρου: Μεγάλο
Υφή δέρματος: Σκληρή
Τύπος ανθού: Β
Φρούτα Σχήμα: Σφαιρικό
Χρώμα δέρματος άγουρο: Πράσινο
Χρώμα ώριμου δέρματος: Πράσινο
Πάχος του δέρματος: N / A
Μέσο όριο βάρους φρούτων: 14-20
% Αναλογία σπόρων / δέρματος / σάρκας: Δεν υπάρχουν πληροφορίες

Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης MurrietaGreen , Χανιών, τιμές παραγωγού, φυτώρια, καλλιέργεια. Επιπλέον πληροφορίες: Προέρχεται περίπου το 1910 ως σπόρος από το Μεξικό που φυτεύτηκε από τον Juan Murrieta στο Λος Άντζελες. Είναι αδύναμο στην καλλιεργειά του. Σεζόν φρούτων, Ιούλιος-Σεπτέμβριος. Τα φρούτα είναι καλής ποιότητας και πολύ εμπορικά. Το δέντρο είναι σύντομο και εξαπλώνεται. Οι περισσότερες από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Καλιφόρνια εμπίπτουν στην ομάδα “Γουατεμάλα” ή “Μεξικάνικη” (ή ένα υβρίδιο των δύο) ενώ η Φλόριντα αναπτύσσεται ως επί το πλείστον “Δυτικής Ινδίας”. Αυτό γίνεται κατά βάρος καθώς λαμβάνεται δείγμα του ώριμου καρπού. Αρχικά το φρούτο ζυγίζεται, κόβεται ανοιχτό και αφαιρείται ο σπόρος. Ο σπόρος ζυγίζεται και οι πληροφορίες που λαμβάνονται ως προς το σχήμα του και αν η σάρκα προσκολλάται στον σπόρο.

Αβοκάντο Κρήτης Murrieta Green

Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης MurrietaGreen . Τα αβοκάντο είναι γνωστά ως ενισχυτικά θρεπτικών συστατικών επειδή επιτρέπουν στο σώμα να απορροφά περισσότερα λιποδιαλυτά θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που τρώγονται μαζί τους. Τα αβοκάντο παρέχουν επίσης τα ίδια πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως ίνες, κάλιο, βιταμίνη Ε, Β-βιταμίνες και φολικό οξύ και περιέχουν περισσότερη πρωτεΐνη από οποιοδήποτε άλλο καρπό. Έχουν τη φήμη ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και είναι στην πραγματικότητα δευτερεύουσες μόνο στις ελιές σε περιεκτικότητα σε λάδι μεταξύ των φρούτων, αλλά το λάδι σε αβοκάντο είναι υψηλό σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, το οποίο είναι σχετικά υγιές και μπορεί πράγματι να συμβάλει στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Το αβοκάντο έρχεται σε διάφορα χρώματα, μερικά από τα οποία απεικονίζονται εδώ. Καθώς το αβοκάντο ωριμάζει, το χρώμα συχνά αλλάζει κατά τρόπο χαρακτηριστικό της ποικιλίας. Διατροφολόγοι υποστηρίζουν με θέρμη τα ευεργετικά οφέλη που προσφέρουν τα αβοκάντο στον άνθρωπο!