Πρόληψη-θεραπεία-ριζικού-συστήματος-φυτών-δεντρων-Ανοσοθεραπεία

Νέα πρωτοποριακή προστασία “ανοσοθεραπεία” ριζικού συστήματος με αναπτυξη “αντισωμάτων” σέ όλα τα διαθεσιμα φυτά εισαγωγής

Πρόληψη-θεραπεία-ριζικού-συστήματος-φυτών-δεντρων-Ανοσοθεραπεία

Πρόληψη-θεραπεία-ριζικού-συστήματος-φυτών-δεντρων-Ανοσοθεραπεία

Πρόληψη-θεραπεία-ριζικού-συστήματος-φυτών-δεντρων-Ανοσοθεραπεία

Η προστασία “ανοσοθεραπεία” ριζικού συστήματος με αναπτυξη “αντισωμάτων”  περιέχει σπόρια του ευεργετικού μύκητα Trichoderma harzianum στέλεχος Τ-22. Εάν προστασία “ανοσοθεραπεία ριζικού συστήματος με αναπτυξη “αντισωμάτων” εφαρμόζεται σωστά, αναπτύσσει μυκήλια, τα οποία αναπτύσσονται κατά μήκος των ριζών και προστατεύει τις ρίζες της καλλιέργειας από ασθένειες όπως:
Fusarium
Pythium
Rhizoctonia
Sclerotinia
Η “ανοσοθεραπεία” λειτουργεί με βάση τους ακόλουθους μηχανισμούς:

Πρόληψη-θεραπεία-ριζικού-συστήματος-φυτών-δεντρων-Ανοσοθεραπεία

1. Ανταγωνισμός για χώρο.
Η “ανοσοθεραπεία” αναπτύσσεται ταχύτερα στην επιφάνεια της ρίζας από άλλους μύκητες που υπάρχουν στο έδαφος. Άλλοι μύκητες δεν έχουν καμία ευκαιρία να εγκατασταθούν στις ρίζες.

2. Ανταγωνισμός για θρεπτικά συστατικά.
Η “ανοσοθεραπεία”  αφαιρεί την πηγή θρεπτικών ουσιών που πρέπει να τρέφονται τα παθογόνα. Επομένως, δεν έχουν καμία ευκαιρία να αναπτυχθούν.

3. Παρασιτισμός των παθογόνων.
Η “ανοσοθεραπεία” αναπτύσσεται γύρω από τα μυκήλια του παθογόνου. Τα κυτταρικά τοιχώματα καταρρέουν και το παθογόνο πεθαίνει.

4. Ενίσχυση του φυτού.
Η “ανοσοθεραπεία” βελτιώνει το ριζικό σύστημα μέσω του σχηματισμού περισσότερων ριζικών τριχιδίων, έτσι ώστε το νερό και τα θρεπτικά συστατικά να μπορούν να απορροφηθούν καλύτερα. Αυτό οδηγεί σε καλύτερες αποδόσεις μιας ισχυρότερης και πιο ομοιόμορφης καλλιέργειας. Η διαφορά είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη όταν το φυτό βρίσκεται υπό πίεση και / ή καλλιεργείται σε λιγότερο από τις βέλτιστες συνθήκες καλλιέργειας.

5. Προκληθείσα αντίσταση.
Η “ανοσοθεραπεία” ενισχύει επίσης τον αμυντικό μηχανισμό των τμημάτων του φυτού πάνω από το έδαφος, τη λεγόμενη προκαλούμενη συστημική αντίσταση (ISR).

6. Διευκόλυνση της απορρόφησης σταθερών και μη σταθερών θρεπτικών συστατικών.
Τα θρεπτικά στοιχεία όπως ορισμένα ιχνοστοιχεία και φωσφορικά άλατα στερεώνονται μερικές φορές στο έδαφος και επομένως δεν μπορούν να απορροφηθούν από το φυτό. Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα σε έδαφος με υψηλότερο επίπεδο οξύτητας (δηλαδή με χαμηλότερο pH). Τα φωσφορικά άλατα συχνά σχηματίζουν ενώσεις με ασβέστιο, σίδηρο ή άλλα ιχνοστοιχεία, και ως εκ τούτου δεν είναι πλέον διαλυτά.

Η “ανοσοθεραπεία”έχει την ικανότητα να διαθέτει ορισμένα «σταθερά» θρεπτικά συστατικά για να απορροφήσει το φυτό. Ορισμένα στοιχεία, όπως το μαγγάνιο, είναι απαραίτητα για την καταπολέμηση των ασθενειών του φυτού. Το μαγγάνιο είναι σημαντικό για τη φυσική άμυνα του φυτού από ασθένειες.
Η “ανοσοθεραπεία” παράγει ορισμένες ουσίες οι οποίες, μεταξύ άλλων, αλλάζουν τον σίδηρο από Fe3 + σε Fe2 +, καθιστώντας δυνατή την απορρόφηση του φυτού.

Ρωτήστε μας περισσότερες πληροφορίες και πως μπορείτε να το προμηθευτείτε εδώ

Αβοκαντο φυτώρια αγορά τιμή, Πρόληψη-θεραπεία-ριζικού-συστήματος-φυτών-δεντρων-Ανοσοθεραπεία, Αβοκαντο φυτώρια τιμή Ελλάδα,

Αβοκαντο φυτώρια αγορά τιμή, Πρόληψη-θεραπεία-ριζικού-συστήματος-φυτών-δεντρων-Ανοσοθεραπεία,Αβοκαντο φυτώρια τιμή Ελλάδα,

Αβοκαντο φυτώρια αγορά τιμή, Πρόληψη-θεραπεία-ριζικού-συστήματος-φυτών-δεντρων-Ανοσοθεραπεία. Νέα πρωτοποριακή προστασία ριζικού συστήματος με αντισώματα Αβοκαντο φυτώριο χανιά Κρήτη

Navigation
Close

My Καροτσάκι

Close

Επιθυμητά

Recently Viewed Close

Great to see you here!

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our πολιτική απορρήτου.

Already got an account?

Close

Categories

English