Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Carlsbad

Αβοκάντο Κρήτης Carlsbad Avocado Carlsbad)

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Carlsbad, τιμές παραγωγού, Avocado Carlsbad γενικές πληροφορίες:

Γενεαλογία: Γουατεμάλα
Πελέτες: Δεν υπάρχει
Μέγεθος σπόρου: Μεσαίο
Υφή δέρματος: Ομαλή
Τύπος ανθού: A
Φρούτα Σχήμα: Μικρά συνηθισμένα
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ρίψεων δέρματος: Μαύρο
Πάχος του δέρματος: Μεσαίο πάχος
Μέσος όρος φρούτων Όγκος: 10 έως 15
Αναλογία σπόρων προς σπορά / δέρματος / σάρκας: 15:11:74

Αβοκάντο Κρήτης Carlsbad Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado.
Επιπλέον πληροφορίες: Το δέντρο εισήχθη το 1912 από το Μεξικό από τον A.R. Rideout & W.D. Stephens. Πρώτα φρούτα στο Carlsbad Ca. Πλούσιος, τακτικός φορέας. Σεζόν φρούτων, Απρίλιος – Ιούνιος. Καλή γεύση. Τα φρούτα είναι μαύρα με καλά κεντραρισμένο στέλεχος. Τα ωραία φρούτα συχνά φαίνονται λαμπερά και ανώριμα όταν είναι ώριμα και είναι έτοιμα να συλλεχθούν. Οι περισσότερες από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Καλιφόρνια εμπίπτουν στην ομάδα “Γουατεμάλα” ή “Μεξικάνικη” (ή ένα υβρίδιο των δύο) ενώ η Φλόριντα αναπτύσσεται ως επί το πλείστον “Δυτικής Ινδίας”. Αυτό γίνεται κατά βάρος καθώς λαμβάνεται δείγμα του ώριμου καρπού. Αρχικά το φρούτο ζυγίζεται, κόβεται ανοιχτό και αφαιρείται ο σπόρος. Ο σπόρος ζυγίζεται και οι πληροφορίες που λαμβάνονται ως προς το σχήμα του και αν η σάρκα προσκολλάται στον σπόρο.

Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Carlsbad
Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Carlsbad

Αβοκάντο Κρήτης Carlsbad ( Avocado Carlsbad)

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Carlsbad. Τα αβοκάντο είναι γνωστά ως ενισχυτικά θρεπτικών συστατικών επειδή επιτρέπουν στο σώμα να απορροφά περισσότερα λιποδιαλυτά θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που τρώγονται μαζί τους. Τα αβοκάντο παρέχουν επίσης τα ίδια πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως ίνες, κάλιο, βιταμίνη Ε, Β-βιταμίνες και φολικό οξύ και περιέχουν περισσότερη πρωτεΐνη από οποιοδήποτε άλλο καρπό. Έχουν τη φήμη ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και είναι στην πραγματικότητα δευτερεύουσες μόνο στις ελιές σε περιεκτικότητα σε λάδι μεταξύ των φρούτων, αλλά το λάδι σε αβοκάντο είναι υψηλό σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, το οποίο είναι σχετικά υγιές και μπορεί πράγματι να συμβάλει στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Το αβοκάντο έρχεται σε διάφορα χρώματα, μερικά από τα οποία απεικονίζονται εδώ. Καθώς το αβοκάντο ωριμάζει, το χρώμα συχνά αλλάζει κατά τρόπο χαρακτηριστικό της ποικιλίας.

price avocado plant Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Carlsbad, Ποικιλία , φυτώριο τιμή, καλλιέργεια, price avocado plant

price avocado plant Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Carlsbad, Ποικιλία , φυτώριο τιμή, καλλιέργεια,price avocado plant

price avocado plant Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Carlsbad,Καλλιέργεια Ποικιλίες, Αβοκάντο Χανιών, τιμές χονδρικής, τιμές παραγωγού, 2018, 2019, 2020, 2021, φυτώριο τιμή,καλλιέργεια price avocado plant

Greek